ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007

ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ....

"ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (*) ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ.

ΕΞΩ ΕΧΕΙ 45 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ 30...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΕ ΦΟΡΕΙΟ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΜΕΣΗΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ..."

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ (ΕΠΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΗ:

  • ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ:ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΑ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ-ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ (08.00-14.30) ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ (14.30-08.00 ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ). ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (Γενικό Κρατικό, Ερυθρός, Ευαγγελισμός, Ιπποκράτειο, Λαϊκό). ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ.
  • ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ.
  • ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ, ΕΦ'ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ
  • ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΕΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ(!)
  • ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΕΝΕΣ ΚΛΙΝΕΣ, "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
  • ΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
  • ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ(Σ.Ο.Τ.Υ.) ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΚΑΒ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ.

ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

"ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΚΑΒ ΔΙΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΝΤΖΩΝ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΩΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΜΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΑΝΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΜΠΕΙΡΗ, ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ..."

nursinghome.jpg


RSS Feed για αυτό το θέμα 7

giota1

ο/η giota1 έγραψε
στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007 8:57 πμ


Ποσο δικιο εχεις Τα εζησα και εγω 21 χρονια νοσηλευτρια σε νοσοκομειο της Θεσσαλονικης και ακομα τα ιδια οπως και τοτε πριν 21 χρονια

eroessa

ο/η ΕΡΟΕΣΣΑ έγραψε
στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007 11:16 πμ


ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ...ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΡΟΕΒΑΛΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ (ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!
ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕ ΣΥΝΑΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ...ΚΑΝΕΙΣ!

giota1

ο/η giota1 έγραψε
στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007 5:23 μμ


μηπως θα επρεπε και οι λειτουργοι υγειας να λυποθυμουν απ την ζεστη για να ναι ευχαριστημενοι?
Το οτι υπαρχουν πολλα στραβα στον χωρο της υγειας υπαρχουν
αλλα το νοσηλευτικο και το ιατρικο προσωπικο εργαζεται
με παραπανισιες δυναμεις

eroessa

ο/η ΕΡΟΕΣΣΑ έγραψε
στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007 5:57 μμ


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ...Η AGB ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΝΤΟΧΗΣ...ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

petros_cool

ο/η Πετρος Μ. έγραψε
στις Τρίτη, 4 Μαρτίου 2008 6:59 μμ


Πόσο γνωστά και οικεία ήταν όσα διάβασα...

eroessa

ο/η ΕΡΟΕΣΣΑ έγραψε
στις Τρίτη, 4 Μαρτίου 2008 7:51 μμ


ΤΟ ΞΕΡΩ, ΠΕΤΡΟ...:)

6945036834

ο/η soyla thganitakh έγραψε
στις Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008 3:47 πμ


ψαχνω δερματολογο τωρα σοσ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας εδώ

Δεν μπορείτε να στείλετε σχόλια αν δεν είστε μέλος του Pathfinder